HANGMATYOGA

WEBSITE UNDER CONSTRUCTION

We zijn hard aan het werk aan een nieuwe website, sorry voor het ongemak.

Het nieuwe seizoen start 4 oktober. Het lesrooster vind je hier.
Wil je je inschrijven voor de wekelijkse lessen, dat kan vanaf zondag 5 september om 18u00 via de Bueno student app of via de Bueno kalender op onze website (scrollen tot beneden).
Heb je vragen over onze werking, hier lees je alles over het nieuwe seizoen of check onze FAQ of contacteer tine@noxcuse.be.
Meer weten over de paallevels, dat lees je hier.


Ja, je leest het goed, yoga in een hangmat! Denk maar niet dat we lekker gaan chillen…

De hangmat hangt als een soort schommel aan het plafond. We gaan de hangmat gebruiken als ondersteuning, hulp of extra uitdaging. Het is een speelse en ontspannen manier van bewegen. Je versterkt al je spieren zonder dat je het zelf goed beseft.

De voordelen van de hangmat zijn eindeloos. Wist je dat vijf minuten ondersteboven hangen gelijk staat aan drie uur slaap? Daarnaast werkt ondersteboven hangen in de hangmat ook pijnverlichtend, stressverminderend, liftend effect, ontspannend, positief effect op rugklachten, …

Bron: Syllabus teachertraining Valavie.

Een extraatje voor alle paalbeesten onder ons: hangmat en paaldansen gaan hand in hand! Coretraining, stabiliteit, flexibiliteit, … Je zult trouwens heel wat vormen herkennen. Mijn eerste kennismaking met de hangmat was zo’n openbaring dat ik niet meer wou stoppen.

Kom het uitproberen tijdens de openlesweek of de eerste les en ontdek de vele voordelen van het vliegen in de hangmat…

We hebben verschillende thema’s binnen ons hangbod. In alle lessen krijg je de verschillende voordelen van de hangmat maar we leggen de focus telkens een beetje anders.

Hangmatyoga CORE

In deze les leggen we de focus nog nét ietsje meer op het versterken van onze core en andere spieren dan op het yoga gedeelte. Extra versterken van die core en alle andere voordelen van de hangmat… je moet wel gek zijn deze les niet te volgen 😉

Check ons lesrooster en de kalender.

 

Hangmatyoga YOGA

Hangmatyoga met Katherine. Ontdek de voordelen van de hangmat vanuit de yoga wereld. Katherine is een yogateacher, deze lessen zijn wel opgebouwd met het accent meer op yoga, denk maar niet dat het daarom minder lastig is…!

Check het lesrooster en de kalender.

 

Hangmatyoga Lunchbreak boost

Heb je ’s avonds geen tijd om te sporten? Geen enkel probleem, Studio noXcuse heeft ook een dagaanbod! Boost je dag, verhoog je productiviteit, vermijd die middagdip en kom een uurtje vliegen tijdens één van onze daglessen. Ondersteboven hangen gaat vermoeidheid tegen en stimuleert de creativiteit.

Check ons lesrooster en de kalender.

 

Hangmatyoga relax

Na al het harde werken mag het ook eens wat minder zijn. We doen het iets rustiger aan, weg met alle druk en het ‘moeten’. Het enige wat je dit uur moet, is genieten, ontspannen en je lichaam de aandacht geven die het verdient.

Voorlopig geen wekelijks aanbod.

 

Ouder*/kind in de hangmat

Deze losse workshops op zondag zijn bedoeld voor ouder* en kind.
In deze workshop wordt de focus gelegd op het samen beleven en genieten. De relatie en het samen bewegen staat centraal.

*Ouder staat voor elke volwassene die een belangrijke rol speelt in het leven van het kind (mama, papa, tante, peter, nonkel, meter, oma, opa, vriend, opvoeder, …). Voorlopig hebben we twee leeftijdsgroepen, kleuter en begin lagere school.
Zondag 10u00 – 11u00: kleuter.
Zondag 11u15 – 12u15: lagere school.
Check de kalender en nieuws voor de data. Inschrijven is noodzakelijk.

 

Hangkids

Zie Kinderhangmatyoga.

 

Voor wie?

Iedereen!

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Schrijf je in op de nieuwsbrief
ErrorHere