Hangmat

Ja, je leest het goed, sporten in een hangmat! Denk maar niet dat we lekker gaan chillen…

De hangmat hangt als een soort schommel aan het plafond. We gebruiken de hangmat als ondersteuning, hulp of extra uitdaging. Het is een speelse en ontspannen manier van bewegen. Je versterkt al je spieren zonder dat je het zelf goed beseft.

De voordelen van de hangmat zijn eindeloos. Wist je dat vijf minuten ondersteboven hangen gelijk staat aan drie uur slaap? Daarnaast werkt ondersteboven hangen in de hangmat ook pijnverlichtend, stressverminderend, liftend, ontspannend en heeft het een positief effect op rugklachten. Bron: Syllabus teachertraining Valavie.

Een extraatje voor alle paalbeesten onder ons: hangmat en paaldansen gaan hand in hand! Coretraining, stabiliteit, flexibiliteit, mobiliteit, … Je zult trouwens heel wat houdingen herkennen.

Maak hier kennis met het leven ondersteboven in de hangmat, we maakten een mooie compilatie van de lessen in de hangmat.

Proefles hangmat

Proefles hangmat

Hangmatyoga

Hangmatyoga

Ouder*baby

Ouder*baby

Ouder*kind

Ouder*kind

Privéworkshop

Privéworkshop

"5 minute window"

Vijf minuten na de starttijd van de les kom je er niet meer in. We passen deze regel streng toe. Dit is een veiligheidsmaatregel, respecteer je docent en medesporters en kom op tijd.

Word nu een paal- of hangbeest

Bekijk ons aanbod en kies het abonnement dat bij jou past.

Schrijf nu in