Waar we voor staan

Iedereen en elk lichaam is welkom.
We creëren een positieve, persoonlijke en motiverende sfeer.
Je lichaam is goud waard.

1. Iedereen en elk lichaam is welkom

En dat menen we ook. Wie je ook bent, wat je verhaal ook is, we willen je in beweging brengen en je wereld [letterlijk] op zijn kop zetten.

2. Positieve, persoonlijke en motiverende sfeer

Paaldansen, handstand, hangmat en power flex zijn uitdagende sporten. Het vraagt tijd, doorzettingskracht en oefening om ze onder de knie te krijgen. Je wordt uitgedaagd om je grenzen te verleggen. Daarom vinden we het zo belangrijk om een open en positieve sfeer te creëren, zodat je je veilig voelt om er volledig voor te gaan.
We zijn heel trots op de community die we gebouwd hebben en die blijft groeien. De studio is een plaats waar gelijkgezinde mensen elkaar ontmoeten, waar er mooie vriendschappen ontstaan en herinneringen worden gemaakt. Waar iedereen elkaar aanmoedigt en er plezier wordt gemaakt.

3. Je lichaam is goud waard

In onze lessen verleg je je grenzen, leer je spieren kennen waar je het bestaan niet van afwist en sta je versteld van waar je lichaam allemaal toe in staat is. Het geeft zoveel voldoening om te voelen hoe je sterker wordt, hoe je lichaam in staat is om zotte toeren uit te halen en om de zwaartekracht te tarten. Je leert je lichaam waarderen om wat het kan. Een echte boost voor je zelfvertrouwen.

Je lichaam is bij ons in goede handen. Ons team staat garant voor kwaliteit en veiligheid. Het aanleren van de correcte technieken staat dan ook centraal. We vinden het belangrijk om je op een veilige en verantwoorde manier te laten bewegen. Daarom blijven we ons continu bijscholen om je op de best mogelijke manier te begeleiden. Tine, met meer dan tien jaar ervaring als paaldans trainer, heeft een eigen teacher training uitgewerkt. Naast de interne opleiding, volgen we ook externe opleidingen. We organiseren ook op geregelde basis teamdagen om ervaringen te delen en om de teamspirit te versterken.

MIND YOUR OWN BODY

Word nu een paal- of hangbeest

Bekijk ons aanbod en kies het abonnement dat bij jou past.

Schrijf nu in