Masha Schoors

Lesgeefster paal, niveau beginners

Over mezelf

Mijn paaldansavontuur begon in 2017 met mijn beste en prettig gestoorde vriendin. Zij had het zotte idee om een proefles paaldansen te volgen, en dat was misschien wel een van haar beste ideeën ooit! De combinatie van plezier en durf, van elegantie en kracht: ik was meteen verslingerd.

Paaldansen kan zoveel kanten uitgaan - solo of duo, static, spinning of flying, choreo of exotic - dat je kan blijven bijleren en je grenzen verleggen. Het is een diverse en onuitputtelijke sport, met voor ieder wat wils. Zelf vind ik het fantastisch om te blijven ontdekken wat mijn lichaam allemaal kan. Elke keer wanneer een nieuwe move eindelijk lukt, voel je de euforie!

Over mijn lessen

Ik ben een kersverse pole teacher: sinds 2023 mag ik mezelf officieel paaldansleerkracht binnen team noXcuse noemen. Met mijn enthousiasme hoop ik het paaldansvirus op anderen over te dragen. Hen begeleiden tijdens de avontuurlijke ontdekkingstocht naar hun lichamelijke capaciteiten is mijn nobele missie en passie.

Tijdens mijn lessen wil ik dat iedereen zich thuis voelt, en een (letterlijk en figuurlijk) warme omgeving creëren waar je gewoon jezelf kan zijn. Ik vind het heerlijk om mijn leerlingen tevreden en voldaan naar huis te zien gaan. Dan zie je ook mij glimlachend de studio verlaten.

Opleidingen

  • 2023: Pole Teacher Training, Studio noXcuse

Hoogtepunten

  • Altijd: iemand helpen om een move uit te voeren en delen in het plezier
  • Januari 2023: teamlid worden bij Studio noXcuse
  • September 2022: eerste optreden geven tijdens de showcase van Studio noXcuse

Word nu een paal- of hangbeest

Bekijk ons aanbod en kies het abonnement dat bij jou past.

Schrijf nu in