Kilien Natens

Studio Operations & Marketing Support

Over mezelf

"Ooit wil ik gaan paaldansen", zei ik jaren geleden al. Toch heeft het tot mijn verhuis naar Gent twee jaar geleden geduurd voor ik daadwerkelijk een paaldansstudio binnengestapt ben. Geen proefles, geen spoedreeks: ik ging er meteen helemaal voor. Toegegeven, de eerste les was niet makkelijk. Zo soepel als ik was na een hele jeugd gedanst te hebben, zo slap bleek ik nu: zelfs mezelf optrekken wilde maar niet lukken.

En toch is het de uitdaging van een move (nog) niet te kunnen die me al anderhalf jaar iedere week naar de studio lokt. Voelen dat je elke keer een stapje dichter bij een move komt waarvan je aanvankelijk dacht dat het je nooit zou lukken, is wat paaldansen zo verslavend maakt. Het enige waar ik spijt van heb, is dat ik er niet veel eerder mee begonnen ben!

Over mijn werk

Geen paniek, lesgeven ga ik niet doen! Wel ga ik Tine als Marketing Support onder meer ondersteunen bij de online aanwezigheid van de studio. Bij Studio noXcuse kan ik immers mijn passies voor storytelling en paaldansen met elkaar combineren: als leerling weet ik wat er verteld moet worden, als copywriter/fotograaf weet ik hoe dat moet.

Tekst en beeld combineren om vlotte en herkenbare verhalen te vertellen; dat is waar ik 's ochtends voor uit mijn bed kom. De kans is dus groot dat we elkaar in de studio of op een event weleens tegen het lijf zullen lopen. En als je niet zeker bent of je me wel zult herkennen, zoek dan naar iemand met een notitieboek en/of een camera in de hand!

Opleidingen

  • Master Journalistiek
  • Bachelor Toegepaste Taalkunde (Nederlands, Frans en Spaans)

Hoogtepunten

  • Mijn eerste invert hebben we thuis gevierd!

Word nu een paal- of hangbeest

Bekijk ons aanbod en kies het abonnement dat bij jou past.

Schrijf nu in