Julie Mouissat

Lesgeefster paal, niveau beginners

Over mezelf

Sporten is altijd al mijn favoriete bezigheid geweest. Als kind startte ik met turnen, atletiek en trampoline. Daarin ging ik ook lesgeven aan de kindjes, omdat het aanleren van een leuke sport als trampoline me toen al veel voldoening gaf. Jammer genoeg kon ik trampoline niet verder zetten vanwege fysieke klachten, en moest ik op zoek naar een nieuwe hobby.

In 2014 vertelde mijn beste vriendin me over een sport die zij uitoefende. Ze was laaiend enthousiast, dus dat moest ik wel eens proberen. In september volgde ik mijn eerste les, en ik was meteen verkocht. Ondanks de vele, soms pijnlijke, ‘paalkusjes’, werd paaldansen al snel een passie die ik meermaals per week beoefende. Naast het fysiek trainen van elk spiertje in je lichaam, is het telkens ook mentale therapie: na een stressvolle dag kom ik volledig tot rust zodra ik een voet in de studio zet.

Over mijn lessen

Ik geef les aan beginners. Basistechnieken aanleren aan mensen, met of zonder sportachtergrond, vind ik fantastisch. Je hoeft dus geen sportieve achtergrond te hebben, want we gaan stap voor stap te werk om iets nieuws onder de knie te krijgen. Een les is voor mij geslaagd als iedereen met een glimlach naar huis gaat, wat bij deze sport hoogstwaarschijnlijk het geval is!

Opleidingen

  • Workshops bij o.a. Dineke Minten, Dan Rosen, Sarah Scott, Tatjana Van Onna
  • 2023: Opleiding Studio noXcuse
  • 2022: Pedagogisch bekwaamheidsbewijs

Hoogtepunten

  • Altijd: Leuke workshops en zotte moves die lukken!
  • 2023: Starten als lesgeefster
  • 2022: Showcase Studio noXcuse

Word nu een paal- of hangbeest

Bekijk ons aanbod en kies het abonnement dat bij jou past.

Schrijf nu in