Pole deep

Tijdens de lessen ‘Pole deep’ verdiep je je in bepaalde technieken. Dat doen we aan de hand van ‘pole conditioning’ of paalspecifieke oefeningen waarmee je je kracht en uithoudingsvermogen verbetert. Die paaldrills wisselen we natuurlijk af met leuke tricks en combo’s, waarbij we oog hebben voor detail en afwerking. Zo krijg je meer controle, meer zelfvertrouwen én meer vrijheid om met de tricks te spelen. Uiteraard aan beide kanten!

Je kan de lessen ‘Pole deep’ volgen om je huidige level te verbeteren, of om een volgend level te behalen tegen het einde van de zomer. Ook wanneer je een tijdje niet hebt kunnen trainen, zijn deze lessen perfect om er weer in te komen. We volgen telkens een zekere opbouw, zowel binnen een les als doorheen de zomer. Daardoor kunnen we gedifferentieerd te werk gaan, en de oefeningen aanpassen aan ieders niveau waar nodig. We raden aan om meerdere lessen als reeks te volgen, om sneller vooruitgang en meer resultaat te zien.

Wist je dat de lessen ‘Pole deep’ ook interessant zijn in het kader van de showcase? Je leert er namelijk om je conditie op te bouwen en je spieren te beschermen tegen blessures! Twijfel je over welk level je moet volgen, dan helpen we je graag verder. Maar let op, wij zijn wel degelijk verantwoordelijk voor zichtbare vooruitgang!

Deep beginners

  • Level: voor iedereen uit Beginners 1 of 2, dus niet voor absolute beginners

  • Focus: spins, climbs, sits, cross knee release, basic invert; beheers de basistricks aan beide kanten!

Deep intermediate

  • Level: voor iedereen uit Beginners 2 die z’n invert beheert of Inter A, B of C

  • Focus: inverts, leghangs, butterfly, cross ankle release, brass

Deep intermediate/advanced

  • Level: voor iedereen uit Inter C of Semi-advanced

  • Focus: aerial invert, leghangs, inverted D, inverted climb, brass, shouldermount

Deep advanced

  • Level: voor iedereen uit Advanced 1, 2, 3 of 4

  • Focus: verschillende inverts, aerial lifts, handsprings, ayesha, brass monkey, jumps, flips, regrips

Word nu een paal- of hangbeest

Bekijk ons aanbod en kies het abonnement dat bij jou past.

Schrijf nu in