Onderstebovenstage

In 2021 startte onze samenwerking met Ine van Thof in Drongen. We organiseren een vijfdaagse mét overnachting voor tieners.

Voor wie

Voor alle jongeren uit het middelbaar (tieners die na de zomer naar het eerste middelbaar gaan horen nog in ons hangkamp). Je hoeft geen ervaring te hebben met paaldansen of hangmat. We werken op maat van elke jongere!

Wat mag je verwachten

De paaldans-, hangmat-, acro-, … lessen gaan door in de studio. Overnachten doen we in een grote tent in Thof. We verwennen jullie met lekkere maaltijden, ’s avonds maken we een vuurtje en warmen we de hottub om onze spieren lekker te verwarmen en ontspannen. Wie nog niet moe is van de dag, kan ook nog wat ravotten in het zwembad, uiteraard zetten we ook een paal op in de tuin.

Wanneer

Maandag 8 tem vrijdag 12/08/2022

Kostprijs

Normaal tarief: €325 alles inbegrepen (5 dagen, 4 nachten, alle lessen, maaltijden en tussendoortjes inbegrepen – matje om op te slapen zelf te voorzien)
Vroegboekkorting: €30 korting wanneer je boekt voor 31/01/22, gebruik de kortingscode VROEGBOEK22.

Inschrijven

De inschrijvingen openen 10 januari en lopen via ons online boekingssysteem Bueno (je vindt de kampen onder "bootcamps" in de kalender).
Let op, plaatsen zijn beperkt tot maximum 12 tieners. Je kan enkel inschrijven voor het volledige pakket (losse dagen deelnemen is niet mogelijk).

Heb je vragen over de kampen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Hopelijk tot deze zomer!

Word nu een paal- of hangbeest

Bekijk ons aanbod en kies het abonnement dat bij jou past.

Schrijf nu in