LESROOSTER

Hier vind je het lesrooster en de agenda van Studio noXcuse.

 

ZONDAG 20 JANUARI 2019 PROEFNAMIDDAG.
[alle info zie nieuws]

 

We werken met twee seizoenen (september – januari en februari – juni). Tijdens de zomermaanden hebben we een aangepast aanbod (de zomer van noXcuse).

Voor de paaldanslessen kan je als beginner enkel instappen aan het begin van het seizoen. De stretchlessen zijn de enige lessen met een beurtenkaart. Hou onze nieuwspagina en FB/ IG in de gaten voor losse workshops en andere specials.LET OP! Voor alle lessen hebben we een “5 minutes window”.

Kom op tijd! Vijf minuten na de starttijd van de les kom je er niet meer in. We zullen deze regel streng toepassen. Dit is een veiligheidsmaatregel, respecteer je docent en medestudenten en kom op tijd.

Zeg niet dat je het niet wist. 😉


Het seizoen september ’18 – januari ’19 loopt op zijn einde [27/01 is de laatste les]. Het volgende seizoen start 3/02/2019.


Er is een proefnamiddag zondag 20 januari.
De proefles voor de Pole Kids en Teens is op woensdag 30 januari 2019.

 

Inschrijvingen voor het seizoen februari – juni zijn GEOPEND!!
Let op, beperkte plaatsen, vol = vol.
We hebben met een nieuw online boekingsysteem, wil je graag inschrijven, mail dan even naar tine@noxcuse.be en dan krijg je alle info.

 

Door in te schrijven voor de lessen/ workshops ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van Studio noXcuse (lees ze na!).Lesrooster seizoen februari - juni 2019. [NIEUW]

Lesrooster seizoen september '18 - januari '19 [OUD]


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Schrijf je in op de nieuwsbrief
ErrorHere