LESROOSTER

UPDATE 28/10/2020
Door de huidige corona situatie moeten we opnieuw onze deuren sluiten.
Hou onze socials in de gaten voor leuke uitdagingen om deze periode op te vrolijken.

Stay safe. Stay positive.

Omdat je niet zou moeten stilzitten in je kot maken we wekelijks nieuwe homeworkout video’s. Je vindt ze hier of in de Bueno student app bij videos. Je kan een videopakket aankopen, dit pakket blijft dan 1 week beschikbaar in je account.

Update 2/04/21 -> check ons noXcuse UIT je kot plan hier.Gezien de huidige situatie en de maatregelen van de overheid hebben we geen zicht op wanneer we opnieuw kunnen starten en dus de deuren van de studio openen.

Normaalgezien werken we met twee vaste seizoenen (september – januari en februari – juni). Tijdens de zomermaanden hebben we een aangepast aanbod: de zomer van noXcuse.
Voor de paaldanslessen kan je als beginner enkel instappen aan het begin van het seizoen.

 

Inschrijvingen verlopen via ons online boekingssysteem Bueno.
Heb je reeds een Bueno account? Download dan de Bueno student app, zo kan je makkelijk een les boeken en/of een nieuw abonnement aankopen (je kan ook gewoon hieronder via de kalender boeken, je hoeft de app niet te downloaden).
Nog geen account? Klik in de kalender op “sign in” en volg de stapjes (maak een account aan, kies een betaalwijze en betaal, klaar).

Door in te schrijven voor de lessen/ workshops ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van Studio noXcuse (lees ze hier na!).LET OP! Voor alle lessen hebben we een “5 minutes window”.

Kom op tijd! Vijf minuten na de starttijd van de les kom je er niet meer in. We zullen deze regel streng toepassen. Dit is een veiligheidsmaatregel, respecteer je docent en medestudenten en kom op tijd.

Zeg niet dat je het niet wist. 😉Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Schrijf je in op de nieuwsbrief
ErrorHere