LESROOSTER

 Het nieuwe seizoen oktober 21 – januari 22 start 4 oktober.

Het lesrooster vind je hieronder, lees hier alles over het nieuwe seizoen.
Let op, we werken met vaste lesmomenten, enkel de power flex kan los of met een beurtenkaart gevolgd worden.

Voor de kinderen en tieners start het seizoen 13/09.Lesrooster oktober '21 - januari '22Inschrijvingen verlopen via ons online boekingssysteem Bueno.

Heb je reeds een Bueno account? Download dan de Bueno student app, zo kan je makkelijk een les boeken en/of een nieuw abonnement aankopen. Je kan ook gewoon hieronder via de kalender boeken, je hoeft de app niet te downloaden.
Nog geen account? Klik in de kalender hieronder op “sign in” en volg de stapjes (maak een account aan – betaal – meld je aan voor alle lessen – klaar).

Let op! Vergeet niet om na betaling je ook nog aan te melden voor alle lessen van het seizoen, dit gaat niet automatisch.

 

Door in te schrijven voor de lessen/ workshops ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van Studio noXcuse (lees ze hier na!).LET OP! Voor alle lessen hebben we een “5 minutes window”.

Kom op tijd! Vijf minuten na de starttijd van de les kom je er niet meer in. We zullen deze regel streng toepassen. Dit is een veiligheidsmaatregel, respecteer je docent en medestudenten en kom op tijd.

Zeg niet dat je het niet wist. 😉


Zie je door het bos de bomen niet meer in onze kalender?
Gebruik één van de filters en zie enkel wat je zoekt, filter bvb het genre.
Uitleg over de verschillende paal levels en een handige flowchart vind je hier.


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Schrijf je in op de nieuwsbrief
ErrorHere