LESROOSTER

Hieronder vind je het lesrooster en de agenda van Studio noXcuse.

We werken met twee seizoenen (september – januari en februari – juni). Tijdens de zomermaanden hebben we een aangepast aanbod (de zomer van noXcuse).

Vanaf september vergroot ons aanbod, dan hebben we twee paalzalen! Het lesrooster voor het seizoen september – januari staat online en de inschrijvingen zijn geopend. Wacht niet tot september en waag je kans al tijdens onze zomer! We hebben ook een aanbod voor absolute beginners, je leest hier alles over onze zomer.

Voor de paaldanslessen kan je als beginner enkel instappen aan het begin van het seizoen. De stretchlessen zijn de enige lessen met een beurtenkaart. Hou onze nieuwspagina en FB/ IG in de gaten voor losse workshops en andere specials.

Door in te schrijven voor de lessen/ workshops ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van Studio noXcuse (lees ze na!).LET OP! Voor alle lessen hebben we een “5 minutes window”.

Kom op tijd! Vijf minuten na de starttijd van de les kom je er niet meer in. We zullen deze regel streng toepassen. Dit is een veiligheidsmaatregel, respecteer je docent en medestudenten en kom op tijd.

Zeg niet dat je het niet wist. 😉


Er zijn proeflessen paal en hangmat DONDERDAG 5 SEPTEMBER. Om 19u en 20u, inschrijven voor de proeflessen is niet nodig.

Het seizoen september – januari loopt van 16/09 tem 26/01/2020!!

Let op, beperkte plaatsen, vol = vol.
Alle inschrijvingen en betalingen lopen via ons online boekingssysteem Fitmanager. Log in op je account om in te schrijven, heb je nog geen account, meld je dan hieronder aan. Lesrooster seizoen september '19 - januari '20

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Schrijf je in op de nieuwsbrief
ErrorHere