LESROOSTER

Hier vind je het lesrooster en de agenda van Studio noXcuse.

 

ZONDAG 20 JANUARI 2019 PROEFNAMIDDAG.
[alle info zie nieuws]

 

We werken met twee seizoenen (september – januari en februari – juni). Tijdens de zomermaanden hebben we een aangepast aanbod (de zomer van noXcuse).

Voor de paaldanslessen kan je als beginner enkel instappen aan het begin van het seizoen. De stretchlessen zijn de enige lessen met een beurtenkaart. Hou onze nieuwspagina en FB/ IG in de gaten voor losse workshops en andere specials.LET OP! Voor alle lessen hebben we een “5 minutes window”.

Kom op tijd! Vijf minuten na de starttijd van de les kom je er niet meer in. We zullen deze regel streng toepassen. Dit is een veiligheidsmaatregel, respecteer je docent en medestudenten en kom op tijd.

Zeg niet dat je het niet wist. 😉


Het seizoen februari – juni loopt van 4/02 tem 16/06/2019!!

Let op, beperkte plaatsen, vol = vol.
Alle inschrijvingen en betalingen lopen via ons nieuw online boekingssysteem Fitmanager. Wil je graag inschrijven, mail dan even naar tine@noxcuse.be en dan krijg je alle nodige informatie om een account aan te maken.

 

Door in te schrijven voor de lessen/ workshops ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van Studio noXcuse (lees ze na!).Lesrooster seizoen februari - juni 2019.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Schrijf je in op de nieuwsbrief
ErrorHere