Diep 4

Het doel van de verdieping is om je op korte tijd dubbel zo sterk te maken. Bouw je eigen verdieping deze zomer (combineer diep met een intensive of special). Door minimum twee keer per week les te volgen merk je sneller vooruitgang en zie/voel je je paal skills echt verbeteren. Je wordt sterker, krijgt meer zelfvertrouwen in de paal, je raakt vertrouwd met de tricks en kunt ermee gaan spelen.

Je kan de verdieping gebruiken om je huidige level te versterken, of je kan het gebruiken om een level hoger te halen tegen het eind van de zomer.
Het gaat dus om het verdiepen en sterker maken van de tricks, meer controle, afwerking, variaties, beide kanten (duh!), …

Wat mag je verwachten?
De verdiepingslessen bestaan o.a. uit pole conditioning. Dit zijn paalspecifieke oefeningen om je kracht en uithouding i.f.v. je paal skills te verbeteren en te versterken. We hebben een heleboel leuke paaldrills voor jullie. Daarnaast bestaat de les natuurlijk ook uit leuke tricks en combo’s waarbij we extra oog hebben voor afwerking en details.

Tijdens de verdieping bouwen we op gedurende de zomer maar ook per les, de lessen kunnen dus los gevolgd worden, maar om het beestige effect van de verdieping te verkrijgen raden we aan verschillende weken na elkaar mee te doen. We werken heel gedifferentieerd en zorgen voor aanpassingen waar nodig.


Minimumvereisten

  • Level advanced: we bouwen op en verder met advanced moves zoals de verschillende ayesha's, handsprings, (aerial) lifts, brassmonkey, verschillende soorten inverts, jump in/out, regrips, flips, …
  • Minimum vereisten: je kan reeds Ayesha true en elbow grip, voor iedereen uit de advanced levels.
  • Sterk aan te raden om als reeks te volgen voor optimaal resultaat. BEASTMODE ON. Combineer je diep les met andere les(sen) zodat je minimum twee keer per week in de paal hangt.

Instapmoment

Wekelijks doorheen de zomer. Zie Bueno-kalender of de zomerplanning.

Disclaimer: we zijn wel degelijk verantwoordelijk voor sterkere spieren en zichtbare vooruitgang.

Word nu een paal- of hangbeest

Bekijk ons aanbod en kies het abonnement dat bij jou past.

Schrijf nu in