Surf & Pole camp 2020

Na het succes van onze allereerste editie in 2019 gaan we in de zomer van 2020 terug! In samenwerking met Pura Vida Surf Lodge in Mimizan, Frankrijk organiseren we een tweede editie van het Surf & Pole Camp.

Een hele week in de prachtige Surf Lodge, elke dag surf-, yoga-, paalles en nog veel meer. Let op, plaatsen zijn beperkt! Mensen die vorige editie meededen kregen voorrang op inschrijving, het kamp zit dus al halfvol…

 

De Surf & Pole week is…

…voor iedereen vanaf 23 jaar. Ervaring in surf of paaldans is niet nodig. Heb je die wel, dan leer je deze week je paal- en/of surfvaardigheden flink verbeteren. We bieden verschillende levels surf aan en twee levels paal.

Voeg aan de all-in surfweek twee enthousiaste paaldocenten, vijf mobiele palen, elke dag (behalve woensdag) een paaldans les, flexibilitytraining, een fotoshoot en een streetpoletour toe en je krijgt een uniek en nieuw concept: Surf & Pole! In samenwerking met Studio noXcuse uit Gent (België) organiseert Pura Vida Lodge een Surf & Pole week.

 

Naast de surflessen is er…

een goedgevuld “paalprogramma”. In de gezellige tuin zetten we vijf mobiele palen op (Xpole X-stages), na de outdoor paaldansles kun je meteen verfrissing zoeken in het zwembad. Een week buiten leven. Enkel slapen doe je binnen.

Verder hebben we een comfortabel bed voor je klaarstaan, schuif je elke ochtend aan bij het uitgebreide ontbijtbuffet en bereid je ‘s avond een heerlijke maaltijd in onze outdoor keuken of ga je gezellig uit eten. Relaxen doe je in onze loungetuin bij het (verwarmde) zwembad, in de zitzakken en ‘s avonds tijdens het kampvuur onder het genot van een koud drankje. Voldoende ingrediënten waarmee we je vakantie in de Pura Vida Lodge een herinnering maken waar je nog vaak aan zult terugdenken!

 

Surf & Pole; als je het ons vraagt de ultieme combinatie!

Twee uitdagende sporten die elkaar perfect aanvullen. Beide sporten bouwen mee aan een sterke core, schouders en benen. De uitdaging en het feelgood-effect zijn bij beide sporten torenhoog! Forget about the runners high, leer alles over de “surfing high” en de “poledancing high”. Zon en zee zijn een mooi meegenomen side-effect.

 

Een gemiddelde dag kan er zo uit zien

8.00 uur yoga
9.00 uur ontbijt
11.00 uur surfles
13.00 uur zelfstandig surfen
15.00 uur relaxen bij het zwembad
16.30 uur paaldans
19.30 uur zelfstandig diner
21.00 uur kampvuur
[Let op, dit is een voorbeeld dag, uren kunnen variëren]

 

Levels Pole Dance

Het Surf & Pole kamp staat open voor paaldansers van elk niveau. Om de groepen goed te kunnen opdelen is het belangrijk dat we een inschatting kunnen maken van je level. Vergeet dus niet om bij je inschrijving je level te vermelden.

Absolute beginner
Je hebt geen ervaring met paaldansen maar bent gemotiveerd om je een volledige week te laten onderdompelen in deze sport.

Beginner / intermediate
Je hebt reeds één of meerdere reeksen achter de rug. Je bent vertrouwd met een basic invert en leghangs.

Intermediate / advanced
Je paaldanst op een hoger niveau. Aerial inverts, shouldermount en een basic handspring is geen probleem voor jou.

 

Heb je vragen over je level, neem contact op met tine@noxcuse.be

 

Teachers paaldans: Stefanie en Tine.

 

WANNEER?
4 – 11 juli 2020

KOSTPRIJS?
vanaf € 895

 

Nieuwsgierig?! Je leest er hier alles over. Wil je boeken?! De max, dat kan hier.