Rollerpole

ROLLERPOLE CHOREO

 

NIEUW NIEUW NIEUW

Studio noXcuse en Rampzalig presenteren: rollerpole!

 

De twee mooiste ter wereld gecombineerd in één workshop.
In deze workshop van 2 uur leer je een eenvoudige choreo aan de paal op rolschaatsen.
Er komen dus zowel rolschaats- als paaldansmoves aan te pas.
Met andere woorden: dubbel zoveel plezier!
Een flashy rollerdisco-outfit is niet vereist, maar wordt ten sterkste aangemoedigd.

 

Wanneer?
Zaterdag 21 augustus * 10u00 – 12u00
Vrijdag 17 september * 19u00 – 21u00

Level?
Basis paal- OF skate- ervaring vereist (beide is niet nodig).

Wat heb je nodig?
Je eigen quad skates met toe stop, bescherming, short en topje.

Kostprijs?
€ 30

Docenten?
Voor deze workshop werken we samen met Rampzalig. Nele en Stephanie slaan de handen in elkaar en combineren hun skills voor deze workshop.

Stephanie begon als kunstijsschaatser, maar ruilde uiteindelijk haar ijs- voor rolschaatsen. Ze is medeoprichtster van Rampzalig, een rolschaatsclub voor agressive quadskating of rolschaatsen in het skatepark.
Als club wil Rampzalig een safe space creëeren voor vrouwen en nonbinaire mensen in het skatepark. De groei van de community en plezier centraal. Naast haar taken binnen het bestuur van Rampzalig geeft Stephanie ook privélessen flatground en skatepark.

Nele is paaldanseres sinds 2014 en lesgeefster bij Studio noXcuse sinds 2019. Ze geeft vooral beginners- en intermediate lessen paal: basics, spinning, choreo en conditioning. Ze houdt enorm van paaldansen omdat het een sport is die haar dwingt haar grenzen te verleggen – er bestaat namelijk niet zoiets als ‘een beetje’ ondersteboven hangen.
Het beste van al vindt ze de paaldans community: iedereen is welkom en moedigt elkaar altijd aan, wat je level ook is. Toen ze vorig jaar een paar rolschaatsen kado kreeg voor haar verjaardag en via via in contact kwam met Rampzalig, werd ze om diezelfde reden instant  verliefd op rolschaatsen. Ze kijkt er naar uit om deze twee prachtsporten en communities samen te brengen.

 

Inschrijvingen openen zondag 4 juli om 20u30 en verlopen via Bueno.

Nieuw bij studio noXcuse, maak via de kalender een account aan bij ons online boekingssysteem Bueno en volg de stapjes. 🙂