POLEKIDS / POLETEENS


Je vindt ze op elke speeltuin, die palen, kinderen klimmen er instinctief in en doen uit zichzelf heel wat gekkigheid waar wij als volwassen van staan te kijken.

Sinds september 2015 organiseert noXcuse ook paaldanslessen voor kinderen. We zijn gestart met een groepje kinderen eind kleuter, begin lagere school. Sinds september 2016 zijn we van start gegaan met de oudere kids. En tot slot kunnen sinds september 2018 ook tieners bij ons terecht om het paalbeest uit te hangen.

 

 

Hangkids

Op een speelse manier en met de hulp van het dierenrijk gaan we de paal en hangmat verkennen. Zwieren als een aap, sluipen als een tijger en springen als een kangoeroe!

In de hangkids lessen gaat paaldansen, bewegingsexpressie en yoga hand in hand.

We werken met groepjes van maximum 10 kinderen. De kinderen leren niet alleen verschillende paaltechnieken. We gaan ook werken rond lichaamsbewustzijn, samenwerken, zelfvertrouwen, … Meer dan pole- & hangfun alleen dus! 😉

Hangkids 1: 3de kleuter – 1ste leerjaar
Hangkids 2: 2de – 3de leerjaar

 

Pole kids

Polekids is er voor alle kinderen uit het 4de – 6de leerjaar.

Op een speelse manier gaan we de paal verkennen. We leren op een veilige en gecontroleerde manier leuke en spectaculaire trucjes in de paal. De les heeft net zoals bij de volwassenen een duidelijke structuur en opbouw. Na een speelse opwarming gaan we pas de paal in en leren stap voor stap zotte trucjes en spins. Er is ook ruimte voor eigen creativiteit en het dansaspect.

Met aandacht voor het groepsgebeuren helpen we elk kind zijn/haar sterktes te vinden en verder te ontplooien.

 

Poleteens

Where do you find your teenagers every Wednesday at 5 o clock in the afternoon? Ondersteboven, hangend in en rond een danspaal bij studio noXcuse!

Stap voor stap bouwen we aan onze conditie, kracht en lenigheid en leren we acrobatische tricks en spins in de paal. Er is geen voorkennis nodig. In een veilige, niet-competitieve sfeer en met aandacht voor het sociale aspect ontpoppen we ons ons tot schitterende paalbeesten.
Boost up your confidence, feel your superpowers coming to life and shine like a diamond!

Zowel jongens als meisjes welkom bij deze uitdagende feelgood-sport. Paaldansen voor tieners in het middelbaar (12+), what else ?!

Poleteens 1: 1ste – 3de middelbaar.
Poleteens 2: 4de – 6de middelbaar.

 

 

Benieuwd naar de kidslessen? Mediaraven maakte in 2018 een reportage in de groep polekids 7 – 11 jaar, bekijk hier de reportage.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Schrijf je in op de nieuwsbrief
ErrorHere