POLEKIDS / POLETEENS


Je vindt ze op elke speeltuin, die palen, kinderen klimmen er instinctief in en doen uit zichzelf heel wat gekkigheid waar wij als volwassen van staan te kijken.

Sinds september 2015 organiseert noXcuse ook paaldanslessen voor kinderen. We zijn gestart met een groepje kinderen eind kleuter, begin lagere school. Sinds september 2016 gaan we ook van start met de oudere kids. En vanaf september 2018 kunnen ook tieners terecht om het beest uit te hangen.

 

Polekids

Op een speelse manier en met de hulp van het dierenrijk gaan we de paal verkennen. Zwieren als een aap, sluipen als een tijger en springen als een kangoeroe!

Naast de verschillende teachertrainingen in paal en yoga studeerde Tine Bachelor in de Orthopedagogie en volgde in 2007 ook de opleiding Sherborne, de bewegingspedagogiek van Veronica Sherborne. In de polekids lessen gaat paaldansen, Sherborne en yoga hand in hand. Mama’s en papa’s zijn welkom om mee te doen. Kijken kan enkel de laatste 5 minuutjes van de les.

We werken met groepjes van maximum 12 kinderen. De kinderen leren niet alleen verschillende paaltechnieken. We gaan ook werken rond lichaamsbewustzijn, samenwerken, zelfvertrouwen, … Meer dan pole-fun alleen dus! 😉

 

Poleteens

Where do you find your teenagers every Wednesday at 5 o clock in the afternoon? Ondersteboven, hangend in en rond een danspaal bij studio Noxcuse! Stap voor stap bouwen we aan onze conditie, kracht en lenigheid en leren we acrobatische tricks en spins in de paal. Er is geen voorkennis nodig. In een veilige, niet-competitieve sfeer en met aandacht voor het sociale aspect ontpoppen we ons ons tot schitterende paalbeesten. Boost up your confidence, feel your superpowers coming to life and shine like a diamond! Zowel jongens als meisjes welkom bij deze uitdagende feelgood-sport. Paaldansen voor tieners in het middelbaar (12+), what else ?!

 

Wanneer?

Woensdag 15u00 – 15u50 (polekids 5 – 7 jaar)
Woensdag 16u00 – 17u10 (polekids 8 – 11 jaar)
Woensdag 17u20 – 18u30 (poleteens 12+)

Kom proberen tijdens onze open-lesweek in september en januari. Eerstvolgende proefles is de eerste les van het seizoen: woensdag 19 september, enkel op inschrijving.

 

Voor wie? 

Alle hangkinderen tussen 5 en 11 jaar. Alle hangjongeren in het middelbaar.
Is je hangkind ouder of jonger, heb je vragen? Contacteer ons gerust!

Benieuwd naar de kidslessen? Mediaraven maakte een reportage in de groep polekids 7 – 11 jaar: https://www.youtube.com/watch?v=9sB796v5RXY&t=4s

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Schrijf je in op de nieuwsbrief
ErrorHere