POLEKIDS / POLETEENS


Je vindt ze op elke speeltuin, die palen, kinderen klimmen er instinctief in en doen uit zichzelf heel wat gekkigheid waar wij als volwassen van staan te kijken.

Sinds september 2015 organiseert noXcuse ook paaldanslessen voor kinderen. We zijn gestart met een groepje kinderen eind kleuter, begin lagere school. Sinds september 2016 zijn we van start gegaan met de oudere kids. En tot slot kunnen sinds september 2018 ook tieners bij ons terecht om het paalbeest uit te hangen.

 

Polekids

Op een speelse manier en met de hulp van het dierenrijk gaan we de paal verkennen. Zwieren als een aap, sluipen als een tijger en springen als een kangoeroe!

In de polekids lessen gaat paaldansen, bewegingsexpressie en yoga hand in hand.

We werken met groepjes van maximum 12 kinderen. De kinderen leren niet alleen verschillende paaltechnieken. We gaan ook werken rond lichaamsbewustzijn, samenwerken, zelfvertrouwen, … Meer dan pole-fun alleen dus! 😉

 

Poleteens

Where do you find your teenagers every Wednesday at 5 o clock in the afternoon? Ondersteboven, hangend in en rond een danspaal bij studio Noxcuse!

Stap voor stap bouwen we aan onze conditie, kracht en lenigheid en leren we acrobatische tricks en spins in de paal. Er is geen voorkennis nodig. In een veilige, niet-competitieve sfeer en met aandacht voor het sociale aspect ontpoppen we ons ons tot schitterende paalbeesten.
Boost up your confidence, feel your superpowers coming to life and shine like a diamond!

Zowel jongens als meisjes welkom bij deze uitdagende feelgood-sport. Paaldansen voor tieners in het middelbaar (12+), what else ?!

 

Wanneer?

Zaterdag 10u00 – 11u00 (polekids 5 – 7 jaar) – Laura V
Woensdag 16u30 – 17u45 (polekids 8 – 11 jaar) – Stefanie
Woensdag 18u00 – 19u15 (poleteens 12+) – Stefanie

Kom proberen tijdens onze open-lesweek in september en januari. Eerstvolgende proefles is woensdag 4 september en de eerste les van het seizoen: woensdag 18 september, zaterdag 21 september enkel op inschrijving via mail naar tine@noxcuse.be.

 

Voor wie? 

Alle hangkinderen tussen 5 en 11 jaar. Alle hangjongeren in het middelbaar.
Is je hangkind ouder of jonger, heb je vragen? Contacteer ons gerust!

Benieuwd naar de kidslessen? Mediaraven maakte in 2018 een reportage in de groep polekids 7 – 11 jaar, bekijk hier de reportage.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Schrijf je in op de nieuwsbrief
ErrorHere