POLEKIDS


Je vindt ze op elke speeltuin, die palen, kinderen klimmen er instinctief in en doen uit zichzelf heel wat gekkigheid waar wij als volwassen van staan te kijken.

Sinds september 2015 organiseert noXcuse ook paaldanslessen voor kinderen. We zijn gestart met een groepje kinderen eind kleuter, begin lagere school. En vanaf september 2016 gaan we ook van start met de oudere kids.

Op een speelse manier en met de hulp van het dierenrijk gaan we de paal verkennen. Zwieren als een aap, sluipen als een tijger en springen als een kangoeroe!

Naast de verschillende teachertrainingen in paal en yoga studeerde Tine Bachelor in de Orthopedagogie en volgde in 2007 ook de opleiding Sherborne, de bewegingspedagogiek van Veronica Sherborne. In de polekids lessen gaat paaldansen, Sherborne en yoga hand in hand. Mama’s en papa’s zijn welkom om mee te doen. Kijken kan enkel de laatste 5 minuutjes van de les.

We werken met groepjes van maximum 12 kinderen. De kinderen leren niet alleen verschillende paaltechnieken. We gaan ook werken rond lichaamsbewustzijn, samenwerken, zelfvertrouwen, … Meer dan pole-fun alleen dus! 😉

Kom proberen tijdens onze open-lesweek in september en januari.
Volgende PROEFLES: woensdag 7 februari 2018.

Woensdag 16u00 – 16u45 (polekids 4 – 7 jaar)
Woensdag 17u00 – 18u00 (polekids 8 – 13 jaar)

 

Voor wie: 

Alle hangkinderen tussen 4 en 13 jaar.

Is je hangkind ouder of jonger? Contacteer ons gerust!

Benieuwd naar de kidslessen? Mediaraven maakte een reportage in de groep polekids 7 – 11 jaar: https://www.youtube.com/watch?v=9sB796v5RXY&t=4s

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Schrijf je in op de nieuwsbrief
ErrorHere