Uitgesteld Paasprogramma 2020

UITGESTELD naar het laatste weekend van mei en het eerste weekend van juni. Gezien de Corona maatregelen kunnen de specials tijdens de paasvakantie niet doorgaan, maar uitstel is geen afstel!

 

Vrijdag 29 mei * 18u45 – 20u15: invertspecial met Tine.
Vrijdag 29 mei * 20u30 – 22u00: Pole’ography (int/adv) met Tine.
Zaterdag 30 mei * 10u30 – 12u00: Bendy moves (int/adv) met Laura.
Zondag 31 mei * 10u30 – 11u45: hangmat hamstrings met Laura V.
Vrijdag 5 juni * 20u00 – 21u30: Pole’ography (beg/int) met Sophie.
Zaterdag 6 juni * 10u30 – 12u00: Spinny flow (beg/int) met Laura.
Zondag 7 juni * 10u30 – 11u45: hangmat shoulders met Laura V.
Zondag 7 juni * 17u00 – 18u30: Power Pole (open level) met Stefanie.

 

Invertspecial – level beginner met Tine

Helikopter!! Wegens succes blijven we deze workshop herhalen. Of je er nu op vloekt of hem ongeveer onder de knie hebt, iedereen is welkom in deze workshops om verder te werken en te verdiepen in de basic invert. Voor iedereen uit de beginner levels of hoger.

Hangmat met Laura V

Hangmatyoga met als focus: hamstrings & hip openers.
In deze workshop leggen we de focus leggen op de flexibiliteit van hamstrings en heupen, twee gebieden waar verborgen spanning zich al eens durft te verschuilen. We gaan aan de slag met houdingen om stramme hamstrings te versoepelen en gezonde bewegingsvrijheid te creëren in je heupen. Iedereen is welkom in deze workshop, je hebt geen ervaring nodig.


Pole’ography – level intermediated/ adv met Tine

In deze workshop leer je een stukje choreo, flow en floorwork staan centraal. We gaan dus geen losse tricks doen maar alles aan elkaar dansen. Deze workshops is niet geschikt voor beginners wel voor iedereen uit de intermediated of advanced groepen (er is een choreo voor de beginners/intermediated op woensdag).

 

Power pole – open level met Stefanie

Powerpole, een stevige paal- workout!! Harder, better, faster, stronger… 😉
Leuke oefeningen en uitdagingen in de paal met de focus op krachtopbouw en conditioning voor al jouw pole-goals.

Toegankelijk voor alle levels.

Spinny flow – level beginner/ intermediated met Laura

In deze workshop gaat het niet om zotte tricks, maar wel om simpele bewegingen te combineren tot een elegante flow. Iedereen vanaf beginners 2 is welkom in dit level, je hoeft geen invert te kunnen.

 

Pole’ography – level beginners met Sophie

In deze workshop leer je een stukje choreo, flow en floorwork staan centraal. We gaan dus geen losse tricks doen maar alles aan elkaar dansen. Deze workshops is voor iedereen met een beetje ervaring, beginners zijn dus zeker welkom!

Bendy moves – level intermediated/advanced met Laura

In deze workshop leer je je lenigheid te gebruiken in de paal. We leren enkele mooie splits-combo’s, backbend-combo’s en losse moves.

Hangmat met Laura V

Hangmatyoga met als focus: heart openers & shoulders.
In deze workshop focussen we op houdingen die je schouders en wervelkolom ontspannen én verstevigen. We openen ons hart- en borstgebied, brengen mobiliteit in de wervelkolom, verlossen spanning uit de schouders en versterken de rugspieren. Iedereen is welkom in deze workshop, je hebt geen ervaring nodig.

 

 

Alle inschrijvingen lopen via ons online boekingssysteem Fitmanager. Let op, plaatsen zijn beperkt. Door in te schrijven voor de workshops van noXcuse ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.

1 workshop: € 20
2 workshops: € 36
3 workshops: € 51
4 workshops: € 65
5 workshops: € 80
6 workshops: € 90

Wil je één losse workshop volgen dan hoef je niet via de shop maar ga je rechtsreeks naar de kalender, klik je op de workshop en  kies je voor losse betaling.