Nieuw seizoen

Het lesrooster voor het seizoen oktober ’21 – januari ’22, de inschrijvingen openen zondag 5 september om 18u00 en verlopen via ons online boekingssysteem Bueno.

We werken met een abonnement voor een volledig seizoen. Je kiest een vast lesmoment en komt wekelijks naar je les.
Kan je eens een les niet komen? Geen probleem, wanneer je je tijdig afmeld kan je deze les nog inhalen op een ander moment binnen hetzelfde seizoen.

Let op, na aankoop van je punchcard moet je je nog aanmelden voor alle lessen van het seizoen, dit gaat niet automatisch. Je kan je lessen checken in de app onder “mijn activiteiten”.

Je kan natuurlijk ook twee of drie keer per week komen sporten, kies dan het abonnement met meerdere lessen per week en kies ook weer je vaste lesmomenten.

Enkel de Power Flex lessen zijn met een beurtenkaart en kan je volgen wanneer je wil. Let op, denk eraan tijdig aan te melden, er is een minimum aantal deelnemers om de les te laten doorgaan. Wil je effect zien van de flex lessen dan raden we aan op geregelde basis mee te doen.

 

Voor de Power Flex en Hangmat lessen zijn er geen levels, je hebt geen ervaring nodig, iedereen kan meedoen.

Voor de Paaldans en Handstand lessen zijn er verschillende niveaus. Lees goed de minimum vereisten voor je je gaat inschrijven. Twijfel je, neem dan contact op.

 

In september organiseren we verschillende proeflessen voor wie eerst even wil komen proberen. De proeflessen zijn op inschrijvingen! Je vindt ze onder try-outs in de Bueno kalender, lees er hier alles over.

Voor de paal lessen hebben we een flowchart die je kan helpen bij het maken van de juiste level keuze, je vindt de uitleg over de verschillende levels paal en de flowchart hier.
Als beginner, zonder enige ervaring in paaldansen start je bij beginners 1.