Hangmatyoga wake-up

Ja, je leest het goed, yoga in een hangmat! Denk maar niet dat we lekker gaan chillen…

 

De hangmat hangt als een soort schommel aan het plafond. We gaan de hangmat gebruiken als ondersteuning, hulp of extra uitdaging. Het is een speelse en ontspannen manier van bewegen. Je versterkt al je spieren zonder dat je het zelf goed beseft.

De voordelen van de hangmat zijn eindeloos. Wist je dat vijf minuten ondersteboven hangen gelijk staat aan drie uur slaap? Daarnaast werkt ondersteboven hangen in de hangmat ook pijnverlichtend, stressverminderend, liftend effect, ontspannend, positief effect op rugklachten, …

Bron: Syllabus teachertraining Valavie.

Een extraatje voor alle paalbeesten onder ons: hangmat en paaldansen gaan hand in hand! Coretraining, stabiliteit, flexibiliteit, … Je zult trouwens heel wat vormen herkennen. Mijn eerste kennismaking met de hangmat was zo’n openbaring dat ik niet meer wou stoppen.


Hangmatyoga wake up

Geraak je ’s morgens ook zo moeilijk op gang? Na een uurtje in de hangmat ben je helemaal klaar om de dag vol energie te plukken!

 

Voor wie:

iedereen.

Kom het uitproberen de eerste week na ons openingsweekend en ontdek de vele voordelen van het vliegen in de hangmat…

We hebben verschillende thema’s binnen ons hangbod. In alle lessen krijg je de verschillende voordelen van de hangmat maar we leggen de focus telkens een beetje anders.