Back to studio noXcuse

De zomer van noXcuse start dit jaar met enkele weken “back to studio noXcuse” (9 juni – 3 juli).
We organiseren deze weken om na de lockdown een veilige en verantwoorde (her)start te kunnen garanderen voor jullie allemaal.
We raden je aan om minimum 1 keer per week te komen tijdens deze weken. Meer kan natuurlijk ook en is zelfs beter. 😉

We organiseren back to pole lessen in verschillende levels en daarnaast hebben we nog enkele leuke lessen. Back to spinning, derde x goeie x, hangmat power, hangmat yoga, power flex, spoed reeks en verschillende specials.

Inschrijvingen voor het eerste deel van onze zomer openen zondag 30 mei om 20u30.
Inschrijven kan via de Bueno student app of via de kalender op de website, zie onderaan voor meer info.

De rest van de zomer komt begin juni online. Stay tuned voor nog meer leuke lessen! We hebben er opnieuw een goed gevuld zomerprogramma van gemaakt. Met enkele nieuwtjes en uiteraard ook klassiekers die niet konden ontbreken…

 

BACK TO POLE

We hebben verschillende levels back to pole. In deze lessen focussen we op terug de paal invliegen op een veilige en opbouwende manier.

Voor velen onder jullie is het 7 maanden geleden dat je nog aan een paal gehangen hebt, en dat is lang. Gewoon verder doen waar we gestopt waren, zou dus onverantwoord zijn!

We herhalen per level enkele basismoves en bouwen opnieuw op zodat je die lockdown snel weer vergeten bent. Uiteraard zorgen we voor leuke variaties zodanig dat de les uitdagend is voor iedereen (ook voor zij die wel zijn blijven trainen)!

We focussen op techniek, krachtopbouw, velgewenning, …

Level?

Beginner: voor iedereen uit de beginners 1 of 2 groepen. Maar ook voor iedereen die even de basistechnieken wil opfrissen zoals klimmen, zitten, hangover, … (nog geen invert).
Beginner/ intermediate: voor iedereen uit de beginners 2 of inter A/ B groepen. Maar ook voor iedereen die de beginners/ intermediate technieken wil opfrissen zoals invert, leghangs, CKR,
Intermediate: voor iedereen uit de intermediate groepen. Maar ook voor iedereen die de intermediate technieken wil opfrissen zoals butterfly, leghangs, cupido, stand on pole, …
Intermediate/ Advanced: voor iedereen uit intermediate D of één van de advanced groepen.
Advanced: voor iedereen uit één van de advanced groepen zat.

 

BACK TO SPINNING

De back to spinning lessen zijn er ook in verschillende levels.

Net zoals in de gewone back to pole lessen gaan we in deze lessen opbouwen om opnieuw te schitteren aan die spinning paal, zonder misselijk in een bolletje op de grond te moeten gaan liggen… 😉

Level?

Beginner: kan die paal draaien rond zijn eigen as? Say what??! Je bent zo goed als nieuw aan de spinning paal en/of volgde enkel nog maar beginnerslessen paal (niet voor mensen zonder paalervaring).
Beginner/ Intermediate: je hebt reeds een beginnersreeks achter de rug maar de spinning paal is nog vrij nieuw.
Intermediate: je hebt wel al wat ervaring met spinning paal, je durft al ondersteboven aan de spinning paal.
Intermediate/ advanced: voor de lockdown had je de spinning paal onder controle, je wil die controle graag terug. 😉

 

DERDE KEER GOEIE KEER

Derde keer, goeie keer is een mini reeks voor iedereen die het voorbije jaar startte in beginners 1 of 2 maar door de lockdown de reeks niet heeft kunnen afwerken. Voor sommigen was dit één keer, maar voor anderen gebeurde dit twee keer.

Daarom organiseren we enkele lessen die verder gaan vanaf waar jullie zijn moeten stoppen, derde keer goeie keer dus. 😉 Voor iedereen die nu eindelijk die beginners wil afmaken!

We hebben 2 levels. De lessen bouwen op per week (één keer per week komen is dus voldoende), we raden je wel aan om meerdere lessen te volgen (allemaal is nog beter).

Level?

derde x goeie x 1: voor wie nog geen invert kan.
derde x goeie x 2: voor wie zijn invert kan (of kon voor de lockdown).

Passen de tijdstippen niet? De lessen back to pole beginner zijn voor jullie zeker ook interessant.

 

POWER FLEX

Onze stretchlessen kregen een nieuwe naam! Dezelfde inhoud in een nieuw jasje.

Lenigheid daar moet aan gewerkt worden: de flex lessen zijn er voor IEDEREEN die aan zijn/haar flexibiliteit/ mobiliteit wil werken. Of je nu een elastiekje bent of stijve plank 😉

We gaan niet gewoon duwen tot je in die split of brug staat, maar onze spieren ook echt actief betrekken. Een afwisseling tussen actief en passief stretchen dus. Bewust, met aandacht en zorg voor ons lichaam dagen we je uit om je eigen grenzen te verleggen. We focussen niet puur op leniger worden, maar op sterker worden in je lenigheid!

Elke les komt het hele lichaam aan bod, maar focussen we ook steeds op een specifiek doel. We wisselen af tussen front split, middle split & straddle, schouders & rug. In de Bueno-kalender zie je wat de focus van de les zal zijn.

Heb je een specifieke flex goal? Dan raden we je aan op regelmatige basis naar de lessen te komen.

Level?

Open level. Deze lessen zijn toegankelijk voor iedereen.

 

HANGMAT

We hebben twee soorten hangmatlessen:

  1. Hangmat power: een full body workout in de hangmat.
  2. Hangmat yoga: een combo van diepe stretches, verstevigende core en upside down fun.

De hangmatlessen kort samen gevat: inspannen en ontspannen tegelijk.

Level?

Open level. Deze lessen zijn toegankelijk voor iedereen.

 

FLOOR FLOW (no pole)

Rollen over de vloer! In deze lessen focussen we op verschillende technieken dicht bij de grond, zonder paal. Denk aan verschillende soorten schouderrols, schouderstand, …

De technieken kunnen van pas komen in de choreolessen of in je eigen freestyle, maar je hebt geen paaldanservaring nodig om deel te nemen.

Level?

Open level, toegankelijk voor iedereen (geen paaldans ervaring nodig).

 

LEGHANGS

Deze special focust op verschillende soorten leghangs! Je leert je leghang verstevigen maar vooral ook spelen met al die soorten leghangs en het verkennen van leuke moves.

Level?

Intermediate. Je beheerst een basis outside leghang.

 

LOW POLE FLOW

In deze lessen focussen we op verschillende vloeiende bewegingen na elkaar zetten. We blijven dicht bij de grond!

Level?

Open level. Niet toegankelijk voor mensen zonder paaldans ervaring.

 

PRETTY SHAPES

De titel van deze workshop spreekt voor zich denk ik. Je leert mooie tricks in de paal. 🙂

Level?

Intermediate, je beheerst je invert en leghang.

 

CHOREO

In deze lessen draait het niet om de pure techniek maar wel om floorwork, combinaties, flow, … je leert een stukje choreo aan.

In de Bueno-kalender zie je telkens op welk nummer we dansen.

Level?

Open level, paaldans ervaring vereist.

 

INTRO to pole

Altijd al eens willen proberen paaldansen, maar is een reeks volgen net een stap te ver? Geen probleem, tijdens onze zomer organiseren we verschillende losse workshops.

Kom eens proeven van het paaldansen! Wie weet ben je daarna verkocht en ben je niet meer weg te slaan uit de studio voor de rest van de zomer.

Level?

Absolute beginners, je hebt geen voorkennis nodig om mee te doen met deze les. Iedereen is welkom.

 

SPOED

Korte reeks, 2x/week, 4 lessen in 2 weken.
Enkel als reeks te volgen.

Heb je altijd al eens willen proeven van paaldansen? Dan is dit je moment.
Maak kennis met de basics in 4 (/ 8/ 12 of 16…) lessen.

Deze spoedcursus is bedoeld voor mensen zonder paalervaring. Of je nu sportief bent of niet, iedereen is welkom in deze reeks, je hebt geen voorkennis nodig.

Let op, in twee weken (4 lessen) maak je kennis met de basis. Wil je die helemaal onder de knie krijgen dan raden we je aan om in te schrijven voor meerdere spoed reeksen.
Heb je een sportieve achtergrond (turn/ballet/…), grijp dan je kans om de basis snel onder de knie te krijgen en misschien kan jij volgend seizoen meteen instappen in een hoger level.

 

Kostprijs?

Losse les: €19
5 credits: €85
10 credits: €165
15 credits: €240
25 credits: €370
35 credits: €475

De zomercredits zijn geldig tot eind september 2021.

 

Inschrijvingen zijn geopend en lopen via ons online boekingssysteem Bueno.
Heb je nog geen Bueno account bij ons dan moet je de eerste keer via onze website boeken zodat je een account kan aanmaken, naar beneden scrollen tot je de kalender ziet. Heb je reeds een Bueno account bij ons dan kan je meteen terecht in de Bueno student app.