Aanbod


LET OP! Voor alle lessen hebben we een “5 minutes window”.

Kom op tijd! Vijf minuten na de starttijd van de les kom je er niet meer in. We zullen deze regel streng toepassen. Dit is een veiligheidsmaatregel, respecteer je docent en medestudenten en kom op tijd.

Zeg niet dat je het niet wist. 😉

POLEFUN

Wil je leren paaldansen? Dan ben je bij noXcuse aan het juiste adres!
In onze paaldanslessen ligt het accent op spins en acrobatie, na een stevige opwarming vliegen we er in. De groepen zijn opgedeeld per niveau, het spreekt voor zich dat je begint bij de beginners en zo opklimt naar boven.
We hechten veel belang aan de veiligheid. Je leert luisteren naar je eigen lichaam en op een veilige manier zotte kuren uithalen. We hebben enkele strenge regels om iedereen zijn veiligheid te garanderen. De levels volgen elkaar logisch op zodanig dat je de nodige spierkracht en lichaamscontrole traint vooraleer je bepaalde oefeningen doet. Daarnaast zijn er ook lessenreeksen rond choreografie, themalessen (Friday Fever), polekids (paaldanslessen voor de kleinste onder ons) en vrije oefensessies.
Als beginner kun je enkel instappen aan het begin van een seizoen. Heb je al ervaring met paaldansen? Geef dan even een seintje, na een testles kijken we bij welk level je kan aansluiten.

Waarschuwing!! Paaldansen is verslavend!

HANGMATYOGA

Ja, je leest het goed, yoga in een hangmat! Denk maar niet dat we lekker gaan chillen…

De hangmat hangt als een soort schommel aan het plafond. We gaan de hangmat gebruiken als ondersteuning, hulp of extra uitdaging. Het is een speelse en ontspannen manier van bewegen. Je versterkt al je spieren zonder dat je het zelf goed beseft.

De voordelen van de hangmat zijn eindeloos. Wist je dat vijf minuten ondersteboven hangen gelijk staat aan drie uur slaap? Daarnaast werkt ondersteboven hangen in de hangmat ook pijnverlichtend, stressverminderend, liftend effect, ontspannend, positief effect op rugklachten, …

HANDSTAND

Nieuw sinds september 2018. Handstandlessen met Isaiah!

Life is better upside down… dat is zowat de lijfspreuk van noXcuse. In deze lessen leer je op je handen staan. Geraak vertrouwd met het steunen op je handen, we staan al zo vaak op onze voeten…

ACROYOGA

AcroYoga, de nieuwste trend in yogaland.

We leven in een wereld waarin de meeste mensen vooral in contact zijn via gsm en computer. AcroYoga biedt een alternatief om dichter bij elkaar te komen. Acroyoga combineert 3 traditionele disciplines: yoga, acrobatiek en thaise massage.

In het begin van de les brengt yoga de aandacht naar de adem en wordt het lichaam opgewarmd. Het acrobatische gedeelte stimuleert kracht en samenwerken.

STRETCH

Flexibiliteit daar moet aan gewerkt worden. Naast krachttrainingen is het ook belangrijk dat je spieren soepel blijven. Tijdens de stretchles gaan we lekker rekken en strekken. Elke les komt het hele lichaam aan bod maar we leggen telkens de focus op één bepaald lichaamsdeel.

Deze lessen zijn toegankelijk voor iedereen, of je nu paaldanst of niet, een elastiekje of stijve plank bent, wees welkom om jouw lenigheid te verbeteren.


KINDERYOGA

Bij kinderyoga werken we via spel en beweging aan balans, lenigheid en lichaamsbewustzijn enerzijds, en aan innerlijke rust en zelfvertrouwen anderzijds. Telkens met een brede glimlach! Je kan niet vroeg genoeg kennismaken met de deugden van yoga.

WORKSHOPS

Wil je zelf een workshop organiseren? Dat kan!

Of je nu een vrijgezellenavond organiseert, op zoek bent naar een leuke teambuilding, met een groep vrienden actief wil bezig zijn, … Het kan allemaal.

Een workshop paaldansen, hangmat, Poulates, … Maak je keuze en stuur een mailtje naar info@noxcuse.be

SPECIALS

Op geregelde basis organiseren we “speciallekes”. Een workshop paal of hangmat met een bepaald thema. Traditiegetrouw hebben we een kerstspecial, valentijnspecial, … En tijdens de zomer hebben we een aangepast aanbod.

Je leest het ook hier wanneer we bezoek hebben!

We werken met drie seizoenen. September tot januari, februari tot juni en een speciaal aanbod tijdens de zomermaanden (juli – augustus).

In september en januari is er een openlesweek. Check de kalender voor de eerstvolgende openlesweek en kom proeven van ons aanbod.

Door in te schrijven voor de lessen/workshops van noXcuse ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden. Je kunt ze nalezen op de website of in de Studio.Wil je ook een paal- of hangbeest worden?

Neem contact met ons op of schrijf je in via het contactformulier

SCHRIJF JE NU IN

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Schrijf je in op de nieuwsbrief
ErrorHere